Домашна ракија

Тато што се пари?
- Убави коли, шампанско, згодни женски…
А што значи да немаш пари?
- Автобус, домашна ракија, мајка ти…

Вицотека

 • Трпе го носи син му во некое атеље и му вика на уметникот:
  - Еве ти го! Научи го да слика!
  - Ама господине, тоа не е така лесно....

 • Што прави Црногорски вирус во компјутерот?
  - Ништо, само зазема простор!!!

 • Кој има највише кругови?

  А. Олимпиското Знаме
  Б. Знакчето на Audi
  В. Општина Центар


  Kој е најважен политички...

 • Која е сличноста помеѓу ролетна и жена?
  - И од двете бел ден не гледаш.