Колачињаааа

Срцка, ти направив колачи за да ти се извинам што ти ја изгребав колата.
- Што си направила?!
- Па ти направив колачињаааа!

Вицотека: 

Вицотека

  • Правам друштво на автобуска, цена по договор.

  • Чак Норис може да аплаудира со една рака.

  • Трпе се пријавил во квизот "Момент на вистината". Го приклучиле за детекторот за лаги, му ги објасниле правилата и на...
  • Патриот - човек кој попрво би спиел со Мирка него со Џесика Алба.
    Квази патриот - човек кој и намигнува на Мирка,а тајно спие со Џесика...