Како да не

Еден маж ја сретнал својот голема стара љубов и три дена не можеле да се разделат еден од друг.
Конечно мажот отишол кај свој пријател и го замолил за совет:
- Кажи како да ѝ кажам на жената што сум правел три дена?
- Земи шпил карти, стави еден молив на увото, оди кај жена ти и раскажи ѝ сѐ!
Се вратил мажот дома, на вратата го пресретнала жена му:
- Каде беше три дена, говедо едно!
- Слушај жено, ја сретнав својата стара љубов и три дена водевме љубов!
- Да, да како да не, пак си бил кај комшијата и си играл карти!

Вицотека

 • Некоја жена имала страстна афера со инспектор за контрола на куќни штетници. И додека тие една вечер се забавувале, на врата заѕвонил мажот...

 • Na času seksualnog vaspitanja, učitelj nacrta na tabli penis i pita decu da li znaju šta je to.
  Perica prvi diže ruku i kaže:
  •...

 • Мамо, ги гледав сликите од вашата свадба со тато и сакам да те прашам зошто носиш бел фустан?
  Мајката:
  Зошто белата боја е боја...

 • Работел некој фризер во некој град во САД. Еден ден кај него дошол некој цвеќар да се потстрижува, кога фризерот го потсрижил, цвеќарот го...