Ќе имаме секс

Чита мажот книга во кревет. До него лежи жената.
Одеднаш, мажот го става показалецот доле кај женаму.
- Жената видно изненадена извикува:
- МИЛИ!!! Ќе имаме секс ???
Мажот:
-Нее...само сакав да си ги навлажнам прстите (и врти страница).

Вицотека: 

Вицотека

 • Мујо го прашува Хасо:
  - Кога би се родил уште еднаш што би сакал да бидеш?
  - Коњ, одговара Мујо.
  - Е два пати исто не може...

 • Се прибира Трпе дома, а Трпана нервозно:
  - Се’ знам гаду еден!
  - Така ли?
  - Ај кажи колку притоки има Брегалница од левата...

 • Се возат во кола црнка и плавуша.
  Одеднаш колата застанува и црнката вели:
  - Замисли, ни снема гориво!
  А плавушата и...

 • Кој е врхунецот на пијанството на свадба???
  Доаѓа тортата а ти прашуваш:
  - Кој има роденден денес!!!