Розови рози

Ве молиме напишете ја вашата лозинка.
рози
Лозинката мора да биде подолга.
розови рози
Лозинката мора да содржи барем една цифра.
1 розова роза
Лозинката не може да содржи празни места.
1розовароза
Лозинката мора да содржи барем 8 различни симболи.
1ебанарозовароза
Лозинката мора да содржи барем една голема буква.
1ЕБАНАРОЗОВАРОЗА
Лозинката мора да содржи барем една мала буква.
ЕбанаРозоваРоза
Лозинката мора да содржи барем една цифра.
1ЕбанаРозоваРозаДаТиЕбамСеПоСписок
Лозинката е зафатена.

Вицотека

 • Жената на Рамче му вика:
  Ауу што убаво мирисаш.
  - Што си ставил?
  - Чисти чорапи!

 • Жена во паркот седнува на клупа покрај бездомник, овој и се приближува со романтичен глас, и и вели:
  - Сакаш малку да се забавуваме?...

 • Влегува млада жена кај педијатар и му вели дека бебето нема доволна тежина и дека изминатата недела изгубило 100 грама!
  Докторот:...

 • Кралицата Елизабета, Обама и Иванов заедно отишле директно во пеколот.
  По некое време, Кралицата рекла:
  - Ми недостасува Англија...