Без исклучоци

Трпана му се жали на Трпе:
- Барем еднаш да ме однесеше на вечера!
- Извини, ама ја не искачам со мажени жени.
- Ама јас сум твоја жена!
- Не, не. Не правам исклучоци.

Вицотека

  • Правам друштво на автобуска, цена по договор.

  • Баци се враќа во Шутка после долг престој во Франција и после добар секс Чае го прачува:
    Баци како се вика женската работа на Француски...

  • Која е разликата помеѓу пес и оженен маж ?
    - Никаква ни едниот ни другиот не ја дираат домаќинката, а комшиката би ја растргнале!

  • Што прави циган пред компјутер?
    - Чепка во Recycle Bin....