Мерам температура

Жената кренала температура и мажот ја однел на доктор.
Бидејќи премногу се задржала внатре кај докторот, мажот не издржал, ја отворил вратата и го фатил докторот како ја „работи“ жена му од позади.
Што правиш бе?
Па… ѝ мерам температура! - Промрморел докторот.
Мажот бркнал во џебот, извадил пиштол, го насочил кон докторот и налутено рекол:
Вади го полека и моли се на него да има бројки…

Вицотека

 • Што е интелектуалец:
  Индивидуа која има капацитет да размислува подолго од 2 часа за нешто што не е секс.

 • Прашуе ги учителка деца како су дошле на свет.
  Прво вика: - Мене ме купиле мама и тато у Америку!
  Второ вика: - Мене ме донеја...

 • Се враќа жената касно дома и мажот ја прашува:
  Мажот: Кај беше ма до сега?
  Жената: На курс бе...
  Мажот: Тоа 'С' на крај...

 • Го прашува таткото синот:...