Швалер и фрижидери

Трпана го прашува швалерот:
- Драги, некогаш си поправал ли фрижидери?
- Никогаш.
- Веднаш почнувај, затоа што ја слушнав колата, маж ми се врати од службен пат!

Вицотека: 

Вицотека

 • Сите одат еден е*е - Свaдба
  Еден оди сите е*ат - Маж на службен пат
  Сите одат сите е*ат - Оргија
  Еден оди сите нае*але -...

 • Каква е разликата помеѓу Бог и лекар?
  Бог не мисли дека е лекар.
 • Само Чак Норис може да ја исправи Крива Паланка!!

 • На крајот на редицата за чекање:
  – Извинете, јас само да прашам нешто.
  – Што да прашаш бе? Ние на банкомат чекаме.