Грешка

Кога Чак Норис ќе погреши тоа е грешка на грешката.

Вицотека

 • Оди Трпе да полага за командант и комисијата му вели:
  - Аман бе Трпе пак ли ќе полагаш минатиот пат не знаеше да одговориш колку се 2+2...

 • Како се вика крава погодена од земјотрес?
  - Милкшејк.

 • Раговараат двајца пријатели:
  - Ти другар сакаш дебели жени?
  - Не!
  - Сакаш жени што прдат?
  - Не бе!
  - А фригидни...

 • Мажот:
  - Те обожавам.
  Жената:
  - Ова го кажуваш ти или пивото ?
  Мажот:
  - Јас му го кажувам...