Божја казна

Малиот Трпе му вика на татко си:
- Тато некој ти ѕвони на мобилниот!
- Види сине кој ѕвони оти си мијам раце?
- Те бара “БОЖЈА КАЗНА”!
- Бргу бе јави се, мајка ти е!

Вицотека

 • Мажот и жената се договориле за да не бидат безобразни пред децата да смислат некоја шифра за секс. Се договориле машината за перење да им...

 • Затвореник конечно бега од затвор по цели 15 години одлежани во него. Уште првиот ден влегува во куќа за да краде пари и оружје.
  Во...

 • - Храбар:
  - Доаѓаш дома доцна навечер, мртов пијан, жената веќе легната во кревет ама не спие...
  Земаш стол и седнуваш веднаш до...

 • Некој човек имал две ќерки и еден син.
  Еден ден на првата ќерка и рекол:
  - Време е да се омажиш, веќе си голема.
  - Неможам...