Лепак за глувци

- Ај ве молам дајте ми лепак за глувци.
А продавачот ....
- Зошто бе, да не ти се дупна глушецот?

Повеќе од ВицотекаТато каква реченица е: - Дома нема пиво - Сине тоа не е реченица тоа е КАТАСТРОФА!!!

Отишја Кумановац куде доктора и му вика на доктора: - Докторе уапа ме змија! - Куде те уапа? – прашуе га доктор. - На... + повеќе

Зошто зборот „скратено“ е толку долг? Зошто за да го изгасиме компјутерот мора прво да кликнеме на Start? Зошто... + повеќе

Хасо го прашува Мујо: - Мујо, сакаш ли ти секс во тројка? - Ма што сакам, обожавам! - Е па, трчај одма дома!