Плавуша во банка

Оди плавуша во банка:
- Сакам да отворам заедничка сметка.
- Со кого?
- Не ми е битно со кого, најдете некој кој што има пари!

Вицотека: 

Вицотека

 • Што 17 плавуши прават пред диско?
  Чекаат да дојде 18-та , бидејки е забранет влез под 18.

 • Разговараат Трпе и Трале:
  Слушај мораш да одиш да го гледаш филмот
  "Баба дала војнику",
  Шветски, емоционален, филмот е топ...

 • – Од кога си немал секс?
  – Што ден е денеска?
  – Недела.
  – Од јануари!?!

 • Доживува жена клиничка смрт и се среќава со Бога во Рајот. Го прашува дали ќе оживее кога било, а Бог одговара:
  - За месец дена...