Неуспешна операцијата

Пациент во операциона сала го прашува докторот:
- Докторе, навистина ли ќе ме оперира студент?
- Да.
- А ако е неуспешна операцијата?
- Нема да го положи испитот!

Вицотека: 

Вицотека

 • Ало, злато, куде е кафе не можу да га најду?
  - Абе какв муж си ти ништо неможеш да најдеш а све ти е тамо очи ке ти извади брее, ајде...

 • Обичен комарец:
  - Зззззззззз.
  Охридски комарец:
  - ЗззззззззТ.

 • Ошел Ванче на доктур да се жали:
  - Доктуре, помаге, Стојна ич не ужива додека ја сексам!
  - Ех, Ванче Ванче, пробе малку да...

 • Трпано ај малце јас и ти да промениме начин на секс, вака е веќе многу досадно!
  А како би сакал ти?
  Па еве да речеме во уво!...