Кратка анкета

- Добар ден господине, дали ќе може да ви направам една кратка анкета?
- Може.
- Каков интернет користите и колку сте задоволни?
- Користам интернет од комшијата и многу сум задоволен.

Вицотека: 

Вицотека

  • Направи нешто за татковината - емигрирај!

  • За оние кои сакаат набрзинка да се омажат, а не го познаваат доволно карактерот на својот избраник, однесето го на тавче...
  • Ги собрале сите професори од приватните факултети во Македонија во ист авион.
    Пред авионот да тргне им рекле:
    - Овој авион...

  • Влегува човек со куче во кафич, седнува на шанк и порачува две чаши виски. Му ги дава шанкерот чашите и овие двајцата ги испиваат. Некоја...