Невидлив

Докторе има еден проблем, никој не ме приметува.
Докторот:
Следен...

Вицотека: 

Вицотека

 • Едино полошо нешто од мужа што не се враќа дома на време,
  е муж што се враќа дома пред време !

 • Оди кондомот на суд за силување.
  Судијата му вика:
  - Ти си обвинет за силување, шо ќе кажиш во своја одбрана...
 • Гледа цајкан банана на патот и си вели:
  Да му се сневиди, пак ќе паднам!

 • Трпана го прашува Трпе:
  - Каква ти е оваа порака на телефон?
  - Не знам, која порака?
  - Пишува: Сакаш во петок орално да те...