Греда

Се среќаваат после долго време двајца школски другари.
- Знаеш имам три деца.
- Браво, како се викаат?
- Најстарата е Роза.
- Зошто баш Роза?
- Кога беше стара неколку дена во количката и падна роза, па така ја крстив.
Средната се вика Љубица, кога ја шетав во паркот во количката и падна љубичица, и така ја крстив.
А најмалиот, син за среќа, го крстив ... Греда.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаШто имаат заедничко девица и порше? - и во двете тешко се влегува ама кога ќе влезеш феноменално се осеќаш.

К'д се врати у Македонију, сфати дека носталгија беше подобра опција .

Muž uhvatio ženu u preljubu te u novinama osvanuo naslov: Jebnik zatekao jebnicu s dojebnikom u krivojebu! U podnaslovu... + повеќе

Знаеш, постои живот и надвор од интернетот! - Стварно? Дај ми линк!!!