Овој нема мозок

Во брзата помош докторот и диктира на сестрата:
- Сестро, за овој пациент запиши дијагноза „повреда на черепот“.
- А потрес на мозокот докторе?
- Ма каков мозок, овој нема мозок!
- Со швалерката отишол на роденден кај жена му!

Вицотека

 • Некој човек требало да има секс со некоја стварно "голема" жена. Само што се качил на неа, ја прашува:
  - Може да ја изгасам сијалицата...

 • Иде циганче по улица и го сретнува полицаец.
  Полицаецот почнал да го испрашува:
  - Шо правиш бе ти? Ај мрш дома кај мајка ти!...

 • Зошто Чак Норис е најјак?
  - Зошто вежба 2 пати дневно.

 • Навечер во парк седат дечко и девојка, така гушнати гледаат во небото. А ноќта ведра, иљадници звезди треперат, полна месечина, романтична...