Дрвени прозорци

Плавуша решила да ги менува старите дрвени прозорци со нови пластични.
После извесно време и се јавува газдата на фирмата.
- Госпоѓо, вие мислите да ми ги платите некогаш прозорците или не?
- Како да ви ги платам, па нели рековте дека: “прозорците се толку штедливи што самите ќе се отплатат за година дена”.
- Епа господине помина една година! Ако сум плавуша не значи дека можете да ме правите глупава!

Вицотека: 

Вицотека

 • Трпана му се јавува на телефон на Трпе и му се дере:
  - Каде си ти идиоте??!!!
  - Драга, ти текнува ли на онаа златарата каде ти се...

 • Какво мислење имате за хомосексуалците?
  ХИВ позитивно!

 • Плавуша среќава своја пријателка и низ разговорот ја прашува:
  - Разбрав дека си се вработила, каде?
  - Да, работам како улична...

 • Знаеш, постои живот и надвор од интернетот!
  - Стварно? Дај ми линк!!!