Вицовите за политичари

Што е проблемот со вицовите за политичари?
- Тоа што политичарите мислат дека не се смешни, а сите други луѓе мислат дека не се вицови.

Повеќе од Вицотека- Зошто во град има се повеќе плавуши? - Па, не знаат да се вратат дома.

Роберт де Ниро: По 50 години брак, еден ден внимателно ја погледнав мојата сопруга и ѝ реков: „Пред 50 години имавме... + повеќе

Пред да дојдеш од службеното патување, морам да те информирам за мала несреќа што имав со пик-апот на влезот во... + повеќе

Таткото: Што ти се црвени очите, сине? Синот: Пушев трева! Таткото: Лажеш, пичко, пак си плачел!