Калуѓерки девици

Знаете ли дека само 10% од калуѓерки се девици!
Останатите се во други хороскопски знаци.

Повеќе од ВицотекаТатоо, татоо, што е тоа Ноќ на вештерките....? - Тоа е исто како Денот на жените сине, само ноќе..!!!

Му се јавува една госпоѓа на својот електричар крајно изнервирана: - Мајсторе ми ветивте дека денес ќе дојдете да ми го... + повеќе

Полицаец го кара некој пијан шофер: Абе, нели знаеш дека ако си пиел алкохол, дека воопшто не смееш да го допреш... + повеќе

Муж и жена воде љубав а он каже: Дај мало горе, дај мало доле, с`г се помакни у лево, с`г десно... Драги, јел ти мене... + повеќе