Секси кафе

Зошто првото кафе на работа се вика „Секси кафе“?
Сите пијат кафе и им се ебе за работа.

Вицотека: 

Вицотека

 • Што се викаат кочниците на Југо?
  Додатна опрема.

 • Трпе и Трпана се враќаат дома од кафана, ама одлучуваат да одат по пократкиот пат, преку гробишта.
  Само што влегле на гробишта, слушаат...

 • Разговараат Блажо и Перо за проблемите кои ги имаат со невестите кога се враќаат касно дома.
  Перо:
  - Не си свесен јас какви...

 • Молер ја молерисова Лудницата. Двајца лудаци стојат под неговата скала и разговарааат:
  - Еј сакаш ли да му ја тргнеме скалата да падне...