Komšija Žuti

Imamo komšiju u ulici kojeg svi zovemo Žuti. Kupi on zeleni auto a majka mu kaže:
• Pa kud zeleni crni Žuti?

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаСервисер: Каков компјутер имате?  Корисник: Бел... Корисник: Добар ден, јас сум Зоран, неможам да штампам.Секогаш кога... + повеќе

Порано девојките на 17 години пееа: - Седамнаест ми је година још се нисам љубила ! А денес девојчиња од 14 години пеат... + повеќе

Викат, ако пииш млеко, стануваш појак. Ее, ај испиј 10 чаши млеко, и пробај да го мрдниш ѕидот? Не бива, нели... Ај... + повеќе

Ако го прочиташ "Дуле и Коки" од позади, ќе сфатиш дека "И Коки е луд."