Хасо во Германија

Дошол Мујо во посета на Хасо во Германија а овој, горд на себе, почнал да му го покажува огромниот стан: дневна соба, WC, спална, кујна, другото WС...
По некое време, од толку шетање на Мујо му се присрало а заборавил каде е WC-то, а не ни бил сигурен и да го најде дали ќе знае да го користи.
Се изгубил на момент кога домаќините не гледале, го откорнал филадендронот од саксија, завршил работа внатре и го вратил дрвото на место.
Му станало незгодно од тоа што го направил па измислил нешто дека мора да замине и си отишол.
После два месеца, му стигнува писмо од Хасо:
- Мујо, признај каде се посра, три пати се селиме...

Вицотека

 • Разговараат црнка, црвенокоса и русокоса:
  Црнката: – Ех, што сакам да бидам јаболко па да ме милуваат, да ме гризат… да ме гризат… се...

 • Поп ќе ги венча млади, и на крај на досадно зборење три саата, коначно прашује:
  - Има ли некој од присутни да е против брак?
  И те...

 • Еден маж ја сретнал својот голема стара љубов и три дена не можеле да се разделат еден од друг.
  Конечно мажот отишол кај свој пријател...

 • Синот:
  - Тато, како изгледа вагината?
  Таткото, збунет:
  - Пред или после секс?
  Синот:
  - Пред секс.
  Таткото...