Педагог и педофил

Што е разлика меѓу педагог и педофил?
- За разлика од педагогот, педофилот навистина ги сака децата.

Вицотека

  • Зошто продавниците кои се отворени 24 часа на ден имаат брави и катанци?

  • Живеел некој мал црв во канализација и врска немал дека некои други живеат поинаку.
    Еден ден нашол стар весник, почнал да чита, да чита...

  • Си биле двајца едниот не дошол!

  • Отишол Мујо на работа во Америка и го замолил Хасо да му дава неделен извештај за Фата.
    Хасо му праќа извештај:
    1. Фата е курва....