Касиер

Во зоолошка градина:
- Мамо, мамо,тоа мајмунот ли е ?
- Не сине, тоа е се уште касиерот.

Повеќе од ВицотекаТрпе пијан се враќа по полноќ и пред себе тркала една автомобилска гума. Трпана го прашува: – Зошто ти е таа гума, бе,... + повеќе

Испрашувале тројца лудаци колку се 2+2 под услов кој ќе одговори точно да го пуштат од лудница. Првиот: 2+2 = 300... + повеќе

И се жали Трпана на комшивката Мојот Трпе е 300% импотентен. Како ма, па нели вчера ми рече дека е 100% импотентен ??... + повеќе

Влегува цајкан во слаткарница и прашува: - Какви колачиња имате? Продавачката вели: - Имаме разни форми и големини:... + повеќе