Леонардо Ди Каприо

Полицаец во сообраќајна контрола запира возило и на возачот му вели:
- Господине, вашите документи ве молам.
Овој му дава возачка и сообраќајна.
Цајканов го гледа дека е црнец, го чита името и му вели:
- Вие сте Леонардо Ди Каприо?
- Да, бе.
- Глумецот?
- Да, бе. - вели црнецов.
Цајканот пак го гледа, а овој црн ко ќумур.
- Момент господине ДиКаприо, да се консултирам со командирот...
„Командире, ало, јави се на прием!“.
- „На прием, кажи“
- „Абе, Титаник потона или изгоре?“

Вицотека

  • Кога Чак Норис ќе погреши тоа е грешка на грешката.

  • Некоја плавуша купила слагалица, ја сложила за три месеци и пукнала од радост, зашто на кутијата пишувало од 3-6 години.

  • Попаметниот попушта - Нервно!

  • Решил сељакот да ја пари маторицата, но бидејќи сопственикот на машка свиња живеел на крај на село за да не се умори премногу ја ставил во...