Многу бил силен.

Знаете ли колку бил силен Крали Марко???
Многу бил силен.
Од што бил силен кога водел оро на свадба наместо шамивче вртел јамболија.

Вицотека

 • Кој е најнечувствителен дел од пенисот?
  - Мажот...

 • Како се вика цигански турнир во тенис:
  - ROMAN GARROS

 • Влегува Трпе дома и ја прашува Трпана:
  - Жено да добијам на лото што би направила?
  - Ќе ти земам пола и ќе те оставам!
  -...

 • Прашање: Дали може да се добие СИДА преку WC-школка?
  Одговор: ДА!
  Прашање: Е како?
  Одговор: Ако седнеш, а тој пред тебе не...