Пола кило кикирики

Си било 11 годишно дете, и после 00 часот отишло у трафика да купи кикирики...
И и рекол на продавачката:
-Дајте ми пола кило кикирики.
-Имаш лична карта?
-Немам, а зашто лична карта?
-Па шо ќе ти се кикириките?
-Ќе дрогирам верверички!

Повеќе од ВицотекаЖена си одела по улица, кога наеднаш ја запрел еден маж. Мажот и рекол: - Сакам да Ве имам во овој момент! Прекрасна... + повеќе

Ало насмевни се

Трпе фатил златна риба и рибата му вика: - Ќе ти исполнам 3 желби, само молим те не ме враќај во Вардар.

Жената го фаќа мажот во кревет со малолетничка и почнува да пцуе, а мажот на тоа: - Како не ти е срам да пцуеш пред... + повеќе