Јас сакам тато!

Некој човек имал две ќерки и еден син.
Еден ден на првата ќерка и рекол:
- Време е да се омажиш, веќе си голема.
- Неможам тато јас сум лезбејка.
Разочаран од првата истото и го рекол и на втората.
И, таа му го одговорила истото.
Тогаш таткото се развикал:
- Има ли некој во куќава кој сака стап???
А на тоа синот одговорил:
- Јас сакам тато!

Вицотека: 

Вицотека

 • Умира Фидел Кастро и со чадор доаѓа до пред рајските порти. Таму Свети Петар му вели:
  - Седнете, почекајте да видам каде имаме...

 • Комичар - човек кој е постојано во кома
  Роман Полански - Циган земјоделец
  Роми Шнајдер - Јасно е
  Гром - Циган електричар...

 • К’д доваѓаш дома у сред ноќ, жена ти те чека сс метлу у руке а ти гу прашуеш:
  - Чистиш или се спремаш да летиш негде?

 • Се возат панкер и кумановец во воз. Панкерот целиот избушен со обетки, пирсеви… а косата панкерска офарбана у црвено...
  Кумановецот го...