Средовечен волк

Страшниот средовечен волк рипнал во шумата пред Цвенкапа и се спремал да ја изеде.
И како што било ред требало да и исполни три желби?
Црвенкапа ја кажала својата прва желба:
СЕКС
И волкот ја исполнил првата желба.
Ова било доброооооо. Рекла Црвенкапа.
Втора желба
УШТЕ СЕКС
- уфф, рекол средовечниот волк и со доста напор и ја исполнил и втората желба.
Па ова било супер извикала воодушевено Црвенкапа.
После третата желба ич нема да ми биде жал што ќе умрам, ајде волчко СЕКС!
- Уфф Уфф Уфф, рекол средовечниот волк стар сум за овие работи.
И така исполнувајки ја третата желба, го грмнало срцето и умрел.

ПОУКА: Не праќајте ороспии во шума, ќе го сотрат дивечот!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Трпе и вели на учителката:
  - Учителке, јас кога се колнам во мама секогаш лажам, а кога се колнам во тато, тогаш ја кажувам вистината,...

 • Како да забавуваш плавуша?
  - Дај и лист хартија и од двете страни напиши "сврти".

 • Брежњев и Картер на месечината.
  Приоѓа Брежњев, повлекува црта со ногата и вели:
  - Ова зад мене е руско.
  Картер:
  -...

 • Разговараат двајца индијанци.
  Првиот:
  - Многу чудни имиња имаат ова бледоликиве, Џон, Џек, Бил ...
  Вториот:
  - Во...