Највечи фраер у маало

Баци купил мотор и „ највечи фраер у маало“.
Ја земал жена му Чае да ја вози на мотророт и почнал да се цепа наокулу, брзо да вози.
Чае: -Аиии, Рамче абе шо сторе што моторов почна волку да брчи и брзо да иде?
Баци: - Гас му давам, Чае мори гас!
Чае: Аииииии, абре јас *ичкава да му ја дадам кизнај што ќе сторе!

Вицотека: 

Вицотека

 • Врвна глупост е кога родениот татко ти објаснува дека си постанал од мајмун.

 • Запира полицаец плавуша:
  - Документите ве молам.
  Плавуша:
  - Немам.
  Полицаец:
  - Ќе морам да ве казнам. И почнува...

 • Што му рекол Бетмен на Робин пред да влезат во колата?
  - Влези во колата!

 • Седи крава на гранка од дрво и плети.
  Прелетува слон и кравата вика:
  - Свашта!