Јас ждригнав

Се шетале две проститутки низ трговски, и едната и вика на другата:
- Аааа вечерва ќе има муштерии, ми мириса на сперма.
Другата:
- Не бе јас ждригнав.

Вицотека: 

Вицотека

 • Прави Фата велико спремање, чисти кућу. У једном тренутку узме лавор пун воде, и проспе га кроз прозор. Одједном се одоздо чује:
  -...

 • Трпе:
  - Мамо, се сеќаваш ли кога ми рече дека ако добијам 4 ќе ме пуштиш да си играм цел ден?
  - Да, зошто?
  - Денес можеш да...

 • - Што има брате? Од кај си?
  - Од Македонија!
  - Е? Супер, и јас сум од Македонија. Да мавнеме по една за Македонија?
  И пијат...

 • Која жена добива најмногу ружи за 8ми март?
  - Онаа што ќе умре на 7ми март.