Плавуши на пазар

Отишле три плавуши на пазар да купат краставица :
- Мене дајте ми подолга, а потенка - рекла првата.
- Мене дајте ми пократка, а подебела - рекла втората.
- Мене дајте ми каква било, ми треба за салата - рекла третата.

Вицотека

 • Едно дете заебава еден џандар:

  Еј дечко, го знаеш Коле?
  - Кој Коле?
  Овој доле!

  Џандаров се

  ...
 • Моето YUGO
  - Ѓубре кое цела ноќ мисли како да ме зафркне утрото.

 • Нашле црнец во пустина, мртов со 14 прострелни рани во телото.
  На тоа шерифот:
  Ова е најлошиот случај на самоубиство досега што...

 • Пациент му се жали на угледен средовечен психијатар:
  - Докторе, мојот живот веќе нема смисла. Жена ми ме напушти, тештата и тестот веќе...