Поклон за жената

Разговарале германец, французин и македонец, и се фалат кој му купил, шо му купил на жената за поклон.
Г: Јас и купив Мерцедес што крева 100-ка за 6 секунди.
Ф: Јас и купив Пежо шо крева 100-ка за 5 секунди
М: Јас и купив нешто шо крева 100-ка за 1 секунда.
Г и Ф: Шо е то, жити се???
М: Вага бе...

Вицотека: 

Вицотека

  • Правам друштво на автобуска, цена по договор.

  • Во една месарница, влегува куче, но месарот веднаш го брка надвор. Сепак тоа е упорно и постојано се враќа држејќи платнена торба во забите....

  • По еден медицински конгрес се наоѓаат доктор и докторка сами во хотелска соба. За време на сексот докторот и шепнува на колешката:
    -...

  • Оди црнец низ пустина и умира од жед. Оди така и налетал на некоја лампа ја допрел лампата а од нејзе излегол дух.
    Духот:
    ...