Што е храброст

Што е храброст?
Да му се посереш на комшијата пред врата, па да му заѕвониш и да му побараш тоалетна хартија.

Повеќе од Вицотека- Зошто не пали „Москвич“ во Сибир? - Замрзнал возачот.

Доколку не можеш да бидеш добар, барем биди претпазлив.

Ало насмевни се

Ќерката станува полнолетна, па мајката ја советува пред излегување: -Сега можеш да најдеш дечко, но мора да внимаваш на... + повеќе