Бубашваба и лубеница

Докторите дошле до сензационално откритие:
Направиле хибрид помеѓу бубашваба и лубеница.
Ја сечеш лубеницата и семките сами бегаат!

Повеќе од ВицотекаАдвокатите се делат на два дела: - Едните ги познаваат законите, а дргите ги познаваат судиите.

Учителке, учителке, Марко ме удира со столицата. - Па удри го и ти него со столица. - Неможам, мојата е ретка...

Oтишол министерот во контрола во болницата во Охрид (моментно е преселена во Струга). Влегува во болничка соба, гледа... + повеќе

Малиот Трпе ја прашува мајка му: - Мамо, мамо, што е импотенција? Мајкава мислела што да му каже на 5 годишно дете и му... + повеќе