Расипан вид

- Што се случува со фудбалерите кога ке им се расипе видот ?
- Стануваат судии !

Повеќе од ВицотекаИзбегал човек од затвор каде што минал 10 години и провалил во некоја куќа, во потрага по пари и оружје. Ама во куќата... + повеќе

Затвореник конечно бега од затвор по цели 15 години одлежани во него. Уште првиот ден влегува во куќа за да краде пари... + повеќе

Го заболело Баци стомакот и отичол на лекар. Докторот: Каква ти е големата нужда? Баци: Голема брате голема, да не е не... + повеќе

Ирска, ќерката ненадејно се врќа дома после 5 години отсуство, за кое време ниеднаш не се јавила. Таткои ја кара: - Што... + повеќе