Година дена

Циган се спремал да иде у војска и почнал да пушта бркови и другарите го прашуваат:
- Зашто бе Рамче пушташ година дена пред да идеш у војска?
- Па да ме викаат Брко, а не Циго!

Повеќе од ВицотекаТри брачни пара слават годишница на брак во еден хотел.. После вечерата секој пар оди во својата соба. Утрото, мажите... + повеќе

Трале го прашува Трпе: • Не заборави дека ми должиш пари нели? • Не, никако, ќе се сеќавам до крајот на мојот живот!

Taa беше прекрасна... се додека не и истече лиценцата од Photoshop.

Што се дешава кога ќе убијат две кинески фамилии: - Има 3,000,000 мртви.