Жолто напред

Циганчето го прашува татка си:
- Тато како се облекуваат гаќи?
На тоа таткото циган му удира заушка и му вика:
- Колку пати треба да ти кажам да сватиш, жолтото напред, кафеавото позади ?!?

Повеќе од ВицотекаСе возел Петре во прва класа авион и му доаѓа згодна стјуардеса со големи гради и го прашува: - Сакате чај или млеко? А... + повеќе

Се враќа Зоки од трета смена по темната уличка кон дома. Гледа кон него доаѓа маж, но не се гледа кој е. Зоки си мисли... + повеќе

Маж се враќа од работа и ја фаќа жена си со љубовникот. Баммм! – Низ прозор без да проговори ни збор. Следниот ден пак... + повеќе

        Он: ОК, се соблековме голи, немаме облека, јас се качив врз тебе, сега колку треба да чекаме, да дојдеме до... + повеќе