Албанија

Која е најсреќната држава во светот?
Албанија!
Зошто?
Има Охридско езеро, а нема Охриѓани!!!

Повеќе од ВицотекаПодобро да испаднеш будала, отколку од авион.

Остарела некоја жена, па децата една вечер ја однеле во старачки дом, за подобро да се грижат за неа. Утрото, две... + повеќе

Наставникот го прашува ученикот: - Кога ќе го поправаш кецот? - Ако не оваа година, наредната сигурно.

Која е разликата помеѓу WC и гроб? Нема, кога мораш – мораш!!!