Лажењето е голем грев

Попе, пред свадбата со жена ми имавме секс по 15 пати на ден. Грев ли е тоа?
– Да синко, лажењето е голем грев.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаШто ќе се случи ако фрлиш зелен камен во Црвено море ? - Ќе се намокри.

Матичарот: Дали младоженецот доброволно прифаќа да го промени својот љубовен статус од Single во Married? Mладоженецот... + повеќе

Се замолува невестата потивко да ја срка супата, му смета на озвучувањето.

Малото Пере му вика на татко му: - Тато, ај да а продајме мама. - Оти бре сине? - Ами, ја не цицам више, ти не а е*еш... + повеќе