Кој е на телефон

- Ниво на англиски?
- Одлично.
- Знаете ли што значи allow?
- Да.
- Ајде искористете го во реченица.
- Allow, кој е на телефон?

Вицотека: 

Вицотека

 • Попаметниот попушта - Нервно!

 • Разговараат две жени во лудница, од кои една плете џемпер.
  - Што правиш - прашува првата.
  - Еве плетам џемпер - вели втората....

 • Учителка држи курс по Географија на 20 плавуши. Прво прашање:
   Каде се наоѓа Америка?
  Марија, една од...
 • - Зошто зборот „скратено“ е толку долг?
  - Зошто за да го изгасиме компјутерот мора прво да кликнеме на Start?
  - Зошто луѓето...