Боди Мујо

И се качил Мујо на Фата и ја плеска.
Фата почнала да вика: боди Мујо боди!
Мујо: бодем Фато, бодем!
Фата: боди Мујо, боди!
Мујо: ма бодем бре Фато, бодем!
Фата: ма откопчај ми боди, мајмуне!!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Синот го прашува Трпе:
  - Тате, може ли да ги вратам шишињата од синоќа и со кауцијата да купам леб?
  - Може бе сине, а бе ако не...

 • Дневникот на Цвета

  Средата навечер ми изгледаше дека се однесува чудно. Уште утрото се

  ...
 • Се сретнале Американец, Французин, Турчин и Македонец и почнале да си зборуваат кој на што е горд.
  Американецот:
  -Јас сум горд на...

 • Не смем да фату девојку шваљерка ми не ми дава !