Направи сам

- Мамо, мамо ме силуваше Црногорец!
- Е од кај знаеш дека беше Црногорец?
- Па се морав да правам сама.

Вицотека: 

Вицотека

 • Цура: Ти си педофил?!
  Дечко: Молим?! Од куде ти тој?
  Цура: Твоја девојка ми кажа…
  Дечко: Ма она има 7...

 • Си бил младич на испит по логика и професорот му вели:
  - Ќе ти ставам 5 зошто ништо не знаеш!
  А студентот му враќа:
  -...

 • Во школо учителката го прашува Ѓоко да наброи неколку славни личности:
  - Па учителке, Роналдињо, Бекам, Анри...
  - А ти си чул ли...

 • Како мјаука мачка на прилепски??
  - МЈАУ ЕБАГО.