Машко или женско

Ја прашува детето мајката:
- Мамо, кога ме правевте што сакаше да бидам машко или женско?
Мајката одговара:
Сине, јас само сакав филм да гледам ???

Повеќе од ВицотекаНа нејзината смртна постела бабата му се обраќа на внукот: "Сакам да ти оставам фарма со две големи вили, три трактори... + повеќе

На факултет бев како Бог, сите знаеа дека постојам, а никој ме немаше видено.

Šta je čvarak? - Bombona od svinje.

Некој пие од радост, некој од мака, а некој од сабајле