Станувам секое утро

За домашно, децата требале да напишат некој состав.
Другиот ден, учителката го станува Трпе да прочита што напишал.
-Напишав еротски расказ - одговара Трпе.
-Ај да го прочиташ - вика учителката.
И почнува:
„Станувам секое утро, одам на училиште, учам, се враќам дома, играм со другарчињата, учам, потоа пак играм, гледам ТВ, играм на компјутер и во 10 си легнувам да спијам“.
И учителката го прашува:
„А што е тука еротско?“
Тој одговара:
„Насловот на расказот учителке:
Да ти ебам животот“

Вицотека

 • Девојка се заљубува и ја прашува својата баба:
  Бабо .. што е љубов ? Дали е тоа кога на саканиот све би му дала, срце, нежност, душа,...

 • Дошла некоја госпоѓа пред Свети Петар и само што почнале со разговор се слуша страшен врисок.
  - Што е тоа? - праша она
  - Ма ништо...

 • Што вели кондом во суд?
  - Не сум јас крив, ме навлекоа!

 • - Опиши го твојот сексуален живот во три збора.
  - Што да опишам?