Психолошка помош

Пред некој ден се осеќав потиштено, па се јавив на с.о.с. линијата за психолошка помош.
Сите локални линии беа зафатени, па ме поврзаа со нивната авганистанска поддржница.
Им реков дека сум депресивен и дека помислувам на самоубиство.
Тие се воодушевија и ме прашаа дали знам да возам камион.

Вицотека: 

Вицотека

 • Сладоледџија стои на улица и продава сладолед. До него приоѓа една гола девојка и му бара еден сладолед.Тој стои пред неа и само ја „мери“ од...

 • Јапонец му се фали на Босанец:
  – Сакаш ли да ти покажам нешто јапонско?
  – Ајде, вика Босанецот.
  Јапонецот го фаќа и го...

 • Полицаец во сообраќајна контрола запира возило и на возачот му вели:
  - Господине, вашите документи ве молам.
  Овој му дава возачка...

 • Плавуша, жена на Трпе, ептен имала мерак да готви. Секој ден испробувала по еден нов рецепт и го готвела со голем мерак. А, еве како изгледа...