Име на своите пениси

- Зошто мажите им даваат имиња на своите пениси?
- Затоа што не сакаат некој безименко да донесува 98% од нивните одлуки.

Вицотека: 

Вицотека

 • На интервју прашуваат бизнисмен:
  - Како станавте милијардер?
  - Па, станав милијардер благодарение на сопругата.
  - Како тоа...

 • Муже како си пројде ти по рибе кд беше прошли месец?
  - Ејјјјјј... Екстра и време ни се погоди и пуно рибе фатисмо! Зашто прашуеш?...

 • Фраер и’ се пушта на убава девојка, која предава веронаука во училиште. Ја кани на состанок и таа се согласува. Ја прашал:
  • Може да се...

 • Зошто плавуша носи црна танга?
  Жали за невиноста.