Не сум Миле

Прослава на Нова Година во едно претпријатие.
Во една канцеларија е темница и се слушаат воздишки:
- Ох, Миле, Миле!
- Никогаш... не си ме... љубел вака...
- Дали е тоа... поради ова новогодишно... расположение?
- Кој знае, можеби е затоа што не сум Миле.

Вицотека: 

Вицотека

 • Отишол Рамче да се избања навечер во градската фонтана. Почнал да се бања, кога гледа, идат три жени накај него. Рамче го фатило срам и решил...

 • Се сексаат Струмицанец и Французинка на една од ретките песочни плажи во Охрид. На сред секс таа му вели:
  - Ж'тем, ж'тем!
  А овој...

 • Ако после прв састанак дечко ти гу запамтија боју на очи,
  тој значи дека имаш мали цицке!

 • Што е орален секс:
  Ти да ораш а трaкторот да те заебава.