СИДА & WC-школка

Прашање: Дали може да се добие СИДА преку WC-школка?
Одговор: ДА!
Прашање: Е како?
Одговор: Ако седнеш, а тој пред тебе не станал!

Вицотека: 

Вицотека

 • Седат Ивица и татко му на маса и му вели таткото на Ивица:
  - Синко, глуп си ко масава!(и тропа по неа)
  А на тоа синот станува и...

 • Како настанал гуштер?
  Му дале на влав да храни крокодил.

 • Плавуша прашува:
  - Извинете, што значи “I don`t know”?
  - Не знам!
  - Чудно, кого и да прашам не знае!

 • Зошто петелот кога кукурика стои на една нога?
  Па ако ја крене и другата ќе падне!!!